Betaalbare vegan schoenen - EN& | Duurzame, Ecologisch & Vegan Fashion

Betaalbare vegan schoenen

Betaalbare Vegan Schoenen 

Ook voor betaalbare vegan schoenen ben je bij EN& op het juiste adres. Zo hebben wij de duurzame en diervriendelijke sneakers van Cayucos in ons assortiment. Deze vrolijke sneakers zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleurtjes en zorgen ervoor dat je voor een klein prijsje er super fashionable bij loopt in de zomer. De prijs van deze stoere sneakers zijn voor de dames € 39,95 en voor de heren € 54,95. 

Cayucos 

Cayucos is een Nederlands schoenenmerk die zich richt op betaalbare en leuke vegan schoenen. Dit is een welkome toevoeging aan het assortiment van EN& omdat wij dit soort schoenen in de ze prijsklasse nog niet konden aanbieden. Wij merken dat de vraag naar betaalbare sneakers groot is. Kenmerkend voor de schoenen van Cayucos is dat buiten de zoete kleurtjes die de schoenen met zich meedragen, de schoenen ook daadwerkelijk een heerlijk geurtje hebben. Het doet ons een beetje denken aan snoepjes. Hoe zomers wil je het hebben!! 

Kenmerken 

De kenmerken van en grondstoffen die gebruikt worden voor deze betaalbare vegan schoenen zijn:

  • natuurrubber
  • katoen gewassen met enzymen
  • lijmvrij
  • verpakt in gerecycled kartonnen schoendozen
  • er wordt geen gebruik gemaakt van materialen of middelen die de gezondheid kunnen schaden
  • de productie vindt plaats in een gecertificeerde fabriek in Spanje
  • vallen een maatje kleiner dan normaal

Bestel jouw betaalbare vegan schoenen

Zoals beschreven bij het punt hierboven vallen de schoenen van Cayucos een maatje kleiner dan normaal gesproken. Dit houdt in dat je altijd een maat groter moet bestellen dan je normaliter doet. Dus als je normaal maat 40 hebt, bestel dan voor deze schoenen maat 41. Voor mannen geldt dit precies hetzelfde. Als je vragen hebt over de maten kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag! Veel klanten zijn je al voor gegaan en ook veel klanten bestellen meerdere paren omdat ze het leuk vinden om de kleuren af te wisselen. Dus bestel nu jouw betaalbare vegan schoenen bij EN& en dan weet je zeker dat je er super kleurrijk bij loopt aankomende zomer! 

Wat is Tencel
Wat zijn REACH voorschriften?
Close Mijn winkelmand
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigatie
Shop op categorie

EN& T/M 19 SEPTEMBER GESLOTEN i.v.m. vakantie.

Toch vegan shoppen?

Check dan onze collega's Shop Like You Give a Damn