Food // EN& - Heerlijke Granola & Chocolade. Duurzaam & Vegan !!

FOOD! YUM!

Granola
Heerlijk, duurzame producten. We introduceren 3 verschillende smaken granola welke door Foed Bakery aan ons worden geleverd. Te gekke macro's, hoog in plantaardige eiwit! Op dit moment hebben we helaas alleen nog 200gr zakjes, maar er wordt druk gewerkt aan grotere zakken. Genieten!

Chocolade
We houden het nog even voor ons, maar hopelijk deze week hebben we ook de primeur voor duurzaam, plantaardig geproduceerde chocolade door een van de allerbeste chocolatiers van Nederland. En ze is nog vegan ook. Blijf ons volgen!

  • Sort by:
  • Appeltaart Proteïne Granola (200gr) 3,80

    Heerlijk kruidige en krokante granola voor door de yoghurt of smoothiebowl. Gevuld met lekkere walnoten en gedroogde appelstukjes. Deze granola bevat extra eiwit van soja eiwit isolaat en is 100% gezoet met agavesiroop. Ook bevat de granola een extra schepje lijnzaad, dit bevat veel Omega 3 vetzuren! Een granola die ideaal is qua macro’s voor de sporters onder ons!

  • Chocolade Aardbei Proteïne Granola (200gr) 3,70

    Aardbei en chocolade is altijd een goede combinatie voor in jouw yoghurt of smoothiebowl om jezelf te verwennen! Deze granola bevat extra eiwit van soja eiwit isolaat en is gezoet met agavesiroop. Ook bevat de granola een extra schepje lijnzaad, dit bevat veel Omega 3 vetzuren! Let op: deze Granola is niet 100% gezoet met agavesiroop. De gevriesdroogde aardbei stukjes bevatten een klein laagje suiker om deze krokant te houden. Ook bevatten de chocolade stukjes suiker. Een granola die ideaal is qua macro’s voor de sporters onder ons!

  • Vanille Amandel Proteine Granola (200gr) 3,50

    Heerlijke krokante granola voor door de yoghurt of smoothiebowl. Deze granola bevat extra eiwit van soja eiwit isolaat en is 100% gezoet met agavesiroop. Ook bevat de granola een extra schepje lijnzaad, dit bevat veel Omega 3 vetzuren! Een granola die ideaal is qua macro’s voor de sporters onder ons!

Er zijn geen producten gevonden voor deze selectie.

Navigatie
Close

Mijn winkelmand

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close
Close

Close

Shop op categorie