NOAH // Verzorging, schoonmaken en onderhouden - EN& | Duurzame, Ecologisch & Vegan Fashion

NOAH-producten zijn gemakkelijk te onderhouden!

Veganistisch materiaal: Micronappa en microsuede:
Microvezel is een uiterst waardevol materiaal. Het is een technologisch product van het hoogste niveau dat bestaat uit polyestervezels die zijn verweven op een structuur die meestal is gemaakt van katoen of polyurethaan. Het is ademend, voelt zacht aan, is sterk, waterdicht en gemakkelijk schoon te houden. In tegenstelling tot suède gaat microvezel niet kapot als het nat wordt. We noemen “Microsuede” het soort dat lijkt op suède en “Micronappa” het soort dat lijkt op napa of kalfsleer.

Je kunt Microsuede eenvoudig reinigen door het stof eraf te borstelen.

Micro Nappa kan worden schoongemaakt met een natte doek. Bij hardnekkig vuil kun je Noah schoenen (in Microsuede en Micro Nappa) onder stromend water, met een borstel met zachte haren of een doek, schoonmaken en daarna laten drogen.

 

Handmatig wassen van NOAH – biologische schoenen
Gebruik een zachte borstel om zoveel mogelijk vuil te verwijderen. Verwijder de veters en was ze apart in de machine met vergelijkbare kleuren.

Je hebt het volgende nodig:

– Een emmer
– Warm water
– Wasmiddel
– Een borstel of een spons
– Een oude handdoek
– Afval papier

Reinigingsstappen:

  1. Vul een emmer met 2-3 liter warm water en voeg 1-2 theelepels (15-30 ml) vloeibaar wasmiddel toe. Als u waspoeder wilt gebruiken, zorg er dan voor dat het poeder volledig oplost.
  2. Dompel de schoen kort onder in water en schrob de buitenkant met een zachte borstel, bijvoorbeeld een tandenborstel. Dompel de schoen nogmaals kort in het water om overtollig vuil te verwijderen. Ga door met schrobben totdat het vuil verdwenen is. Probeer overmatig contact met het water te vermijden.
  3. Spoel de schoen af ​​met schoon, lauw water.
  4. Droog overtollig vocht af met een handdoek.
  5. Zet je schoen op een warme, droge plek om af te drogen. Plaats de schoen niet in direct zonlicht.
  6. Vul de schoen met oud papier om overtollig water op te nemen, aangezien dit de schoen helpt zijn vorm te behouden. Verwijder het papier na een paar uur.
  7. Vergeet niet om de schoen volledig te laten drogen voordat u hem weer draagt.

 

Kunnen mijn schoenen nat worden in de regen?|
Mochten uw schoenen nat worden en geen zichtbare sporen van schimmel vertonen, dan kunt u ze gewoon laten drogen voordat u ze weer aantrekt.
Als zich echter schimmel op de schoen heeft gevormd, kunt u deze het beste met schoon water afspoelen (zie stappen 3-6 hierboven) en laten drogen.

Close Mijn winkelmand
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigatie
Shop op categorie