Over EN& - EN& | Duurzame, Ecologisch & Vegan Fashion

Over EN&

Bij EN& vind je niet alleen hippe pumps, ballerina’s en laarzen, maar ook toffe herenschoenen in allerlei soorten en maten. Fashionable schoenen, die ook nog eens beter zijn voor dier en milieu. Schoenen met een bonus. Shop je bewust, dan zijn de schoenen op deze site de kers op de taart. Prachtige schoenen waarmee je op ieder feestje en terras geweldig voor de dag komt, en dan is het toch mooi meegenomen dat ze eco zijn!

& Wie wij zijn ....

Wij zijn Rianne & Daan. Trotse eigenaren van deze prachtige duurzame, eco en vegan webshop. Ooit is EN& opgebouwd door Laura Wanner, later overgenomen door Richard Mulder en sinds 2020 hebben wij de toorst over mogen nemen. En wat is het ontzettend leuk om deze prachtige duurzame producten, met een mooi verhaal en een prachtige boodschap, de wereld in te sturen.

daan en rianne van en enn

& Daan & Rianne

En dan een beetje over onszelf. Je wilt immers wel weten van wie je je producten koopt. Toch? Zoals je aan de foto ziet, of misschien al wel wist, zijn wij een stel. We zijn getrouwd in 2010 op het prachtige strand van Koh Samui, Thailand. Op dit moment wonen we in Emmen waar we net een rigoureuze verbouwing achter de rug hebben. Bij ons wonen 5 vrienden. Dat zijn de hondjes Choco (ja we houden van chocolade :D ), Zara, Louie & Sjors. En last but not least hebben we nog Lola, de poes en zelf uitgeroepen koningin van het vossepad.

We houden heel erg van potlucks, koken, vakantie, films kijken (Netflix, Videoland, Amazon .. you name it en we kijken er naar) en wandelen met onze viervoeters. Rianne is into mindful Yoga en ikzelf ben een erg fanatieke crossfitter.

Met een enorme passie voor reizen kunnen we wel zeggen dat wel al best een deel van de wereld hebben gezien, nog lang niet alles uiteraard maar wel genoeg om ons op het pad te sturen waar we nu op zitten.

Reizen opent namelijk je ogen, je stelt je open voor andere culturen. Zo zie je hoe wij als mens met elkaar, met dieren en met de wereld om gaan. In het begin van onze relatie zijn de zaadjes voor het veganisme al geplant vermoed ik. Door anders naar de wereld te kijken besef je je opeens wat je aan het doen bent, en ontstaat er een drang om er iets aan te doen. Dat doet iedereen op zijn/haar eigen manier. Onze manier is om als gepassioneerde veganisten door het leven te gaan en te verkopen/verkondigen waar wij in geloven. Dat wil zeggen, duurzaamheid, minimalisme, ethische (vegan), ecologische verantwoord en eerlijk geproduceerde producten gebruiken en verkopen.

BUY WHAT YOU BELIEVE IN

Wil je meer van ons zien, ons huis en wie we zijn dan kun je ons eventueel volgen op Instagram.

Close Mijn winkelmand
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigatie
Shop op categorie

EN& T/M 19 SEPTEMBER GESLOTEN i.v.m. vakantie.

Toch vegan shoppen?

Check dan onze collega's Shop Like You Give a Damn