Retouren / Ruilen - EN& | Duurzame, Ecologisch & Vegan Fashion

Retouren / Ruilen

Mocht je om wat voor reden dan ook je bestelling willen retourneren, laat dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten. Let op, dit is niet kosteloos! Bij retourneren en/of ruilen worden de standaard verzendkosten gerekend. Deze betaal je bij afgifte van het pakket. Je kunt onderaan deze pagina een retour aanmelden en een adreslabel downloaden. Je hebt vanaf het melden nog 14 dagen om je product retour te sturen.

Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Het product kan alleen geretourneerd worden als het ongebruikt en onbeschadigd is. Het product moet weer aan iemand anders verkocht kunnen worden. Pas je schoenen daarom op een zachte ondergrond, bijvoorbeeld vloerbedekking. Stuur ook de schoenendoos waar de schoenen in zitten retour. Je retourzending dient, indien mogelijk, in de originele verpakking retour gestuurd te worden. Bijvoorbeeld in de originele verzenddoos of papier. Heb je deze niet meer? Verpak je retourzending dan in papier, een doos of plastic zak. LET OP: stuur je een schoenendoos onverpakt en/of onvoldoende verpakt retour dan moeten we helaas kosten in rekening brengen. Deze kosten bedragen €15,-.

Wanneer de retourzending onbeschadigd en compleet bij EN& binnen is ontvang je alle eventuele betalingen met betrekking tot de geretourneerde artikelen, zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de retour hebt gemeld, terug op je rekening. Tenzij EN& aanbiedt het product zelf af te halen, mogen we wachten met terugbetalen tot we de retourzending hebben ontvangen of je aantoont dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt. De terugbetaling is kosteloos.

Retourformulier

Vul je gegevens hieronder in en een adreslabel zal voor je gegenereerd worden. Plak deze op de doos en zorg ervoor dat het pakketpunt de label die geprint wordt onder de streep plakt.


Vul je mail adres in om de adreslabel te ontvangen
Het bestelnummer dat je tijdens het bestellen hebt ontvangen
Waarom stuur je je order terug?
Close Mijn winkelmand
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigatie
Shop op categorie

EN& T/M 30 SEPTEMBER GESLOTEN i.v.m. vakantie.

Toch vegan shoppen?

Check dan onze collega's Shop Like You Give a Damn